10 Best Table Tennis Bat Brands

Updated on: September 2022

Best Table Tennis Bat Brands in 2022


JP WinLook Ping Pong Paddle - 4 Pack; Pro Premium Table Tennis Racket Set; 8 Professional Game Balls; Rubber Spin Bat; Training Accessories Racquet Bundle Kit; Portable Cover Case; Indoor Outdoor

JP WinLook Ping Pong Paddle - 4 Pack; Pro Premium Table Tennis Racket Set; 8 Professional Game Balls; Rubber Spin Bat; Training Accessories Racquet Bundle Kit; Portable Cover Case; Indoor Outdoor
BESTSELLER NO. 1 in 2022

DHS Table Tennis Racket 4002, Ping Pong Paddle, Table Tennis Racquets - Shakehand with LANDSON Rubber Protector

DHS Table Tennis Racket 4002, Ping Pong Paddle, Table Tennis Racquets - Shakehand with LANDSON Rubber Protector
BESTSELLER NO. 2 in 2022
  • Table Tennis Shakehand Racquet of 7 ply pure wood
  • Rubber Type : One side Pimples In / One side Pimples in
  • Rubber name : hurricane3 or 2 / G888
  • Loop with quick-attack; Stronger power expresses speed and spin
  • If you find anything wrong with the paddle and want to return - please make sure the product in brand new condition and the covers of rubbers CAN NOT be torn down.

Chalk Factory Natural Leather Vintage Table Tennis Bat Cover (Tan)

Chalk Factory Natural Leather Vintage Table Tennis Bat Cover (Tan)
BESTSELLER NO. 3 in 2022
  • Made from Natural Full Grain leather
  • Takes in a paddle, two balls and a few bills.
  • Ideal gift item for a TT lover.

Ping Pong Paddle - 2 Pack Pro Premium Table Tennis Racket Set, 3 Professional Game Balls, Spin Rubber Bat, Training/Recreational Racquet Kit - Color 2, 250x150x5mm

Ping Pong Paddle - 2 Pack Pro Premium Table Tennis Racket Set, 3 Professional Game Balls, Spin Rubber Bat, Training/Recreational Racquet Kit - Color 2, 250x150x5mm
BESTSELLER NO. 4 in 2022
  • Made of ABS material; environmentally safe and non-toxic, no odor and more durable.
  • 7 layers of wood floor, feel good, strong ball rotation.
  • Super lightweight design, good flexibility, easy to control the ball stability.
  • The rubber is of nice bounce and good stickiness, not easy to degumming.
  • Greatly suitable for table tennis players, beginners, amateurs, and professionals.

Eastfield Original Table Tennis Racket Case (Black, Double)

Eastfield Original Table Tennis Racket Case (Black, Double)
BESTSELLER NO. 5 in 2022
  • The Original Bat Case is designed to bring Eastfield's uniquely British style to table tennis
  • Built from the highest quality fabrics
  • Designed to protect your equipment while maintaining its high quality look and feel
  • Can hold one table tennis bat (single) or two (double)
  • Dimensions: 30 x 20 x 4cm

Butterfly Table Tennis Racket Care Kit - Includes: 1 Ping Pong Paddle Cleaner + 1 Table Tennis Rubber Cleaner Sponge - Great Value Table Tennis Racket Cleaner Kit – Cleans Ping Pong Paddle 125 Times

Butterfly Table Tennis Racket Care Kit - Includes: 1 Ping Pong Paddle Cleaner + 1 Table Tennis Rubber Cleaner Sponge - Great Value Table Tennis Racket Cleaner Kit – Cleans Ping Pong Paddle 125 Times
BESTSELLER NO. 6 in 2022
  • PING PONG PADDLE CLEANER KIT - Includes Butterfly Spin Refresh, Rubber Care Sponge and cleaning tips to clean your ping pong paddle rubber before and after play
  • TABLE TENNIS RACKET CLEANER - Specially formulated Butterfly Spin Refresh is a ping pong rubber cleaner that helps rejuvenate the rubber surface to its natural tacky state. It also prolongs the life of the rubber
  • PING PONG RACKET CLEANER SPONGE - Cleaning sponge offers a soft absorbent side that acts as a squeegee and a dense side that helps remove more debris
  • PING PONG CLEANER: Removes oil and dirt from the rubber surface of your table tennis racket giving your paddle more spin
  • EASY TO USE: Just apply 1 pump of the table tennis rubber cleaner and wipe clean with the table tennis paddle cleaner sponge before and after play to prolong the racket life
  • GREAT VALUE: This ping pong paddle cleaner kit has excellent value by cleaning both sides of your ping pong paddle 125 times with each table tennis cleaner kit
  • GREAT GIFT: The Butterfly Racket Care Kit is the perfect holiday gift for any level table tennis player

JOOLA Hit Set Bundle - Ping Pong Set for 4 Players - Includes 4 Pack Premium Ping Pong Paddles, 8 Table Tennis Balls, 1 Carrying Case - Each Racket is Designed to Optimize Spin and Control

JOOLA Hit Set Bundle - Ping Pong Set for 4 Players - Includes 4 Pack Premium Ping Pong Paddles, 8 Table Tennis Balls, 1 Carrying Case - Each Racket is Designed to Optimize Spin and Control
BESTSELLER NO. 7 in 2022
  • JOOLA - AN OLYMPIC TABLE TENNIS BRAND TRUSTED FOR 60+ YEARS: Launched in the 1950s, JOOLA has been the proud sponsor of the biggest tournaments in the world, Including the Olympics, World Championships, and US Open. Equipment designed for all levels.
  • PREMIUM QUALITY PING PONG PADDLE SET WITH BALLS: This ping pong racket set includes everything needed to play table tennis. Includes 4 JOOLA ping pong paddles, 4 White and 4 Orange Ping Pong Balls for competitive play, along with a carrying case.
  • ITTF REGULATION SIZE: Prepare yourself for official competition. Each table tennis paddle comes with a smooth inverted surface and comfortable straight grip handle for enhanced performance and spin. Table tennis equipment for kids and adults.
  • SUPERIOR QUALITY AND DURABILITY: Manufactured to withstand advanced competition; the 8 40mm ping pong balls are ideal for serving your first ace or hitting the game winner past your opponent as a professional player or in the family game room.
  • INDOOR AND OUTDOOR TABLE TENNIS PLAY: Ping pong racquet and balls are okay for indoor or outdoor use. The superior quality ensures the ping pong paddles set can be used by kids and adults. Great gift for someone who already owns a JOOLA ping pong table.

JOOLA Blizzard & Blackout - Competition Ping Pong Paddle Set - Includes 2 Table Tennis Rackets, 2 Ping Pong Balls, Storage Box, and a Winner's Gold Medal - Indoor and Outdoor Compatible

JOOLA Blizzard & Blackout - Competition Ping Pong Paddle Set - Includes 2 Table Tennis Rackets, 2 Ping Pong Balls, Storage Box, and a Winner's Gold Medal - Indoor and Outdoor Compatible
BESTSELLER NO. 8 in 2022
  • JOOLA - AN OLYMPIC TABLE TENNIS BRAND TRUSTED FOR 60+ YEARS: Launched in the 1950s, JOOLA has been the proud sponsor of the biggest tournaments in the world, Including the Olympics, World Championships, and US Open. Equipment designed for all levels.
  • BATTLE IN A BOX: Built for the ultimate competition, the JOOLA Blizzard & Blackout Ping Pong Racket Set will meet all your needs. Pick either white or black and compete to determine who the ultimate table tennis champion is!
  • ITTF REGULATION SIZE: The JOOLA Blizzard & Blackout Ping Pong Set comes with a smooth inverted surface and comfortable ergonomic flared grip handle for enhanced performance, speed, and spin. Table tennis equipment for kids and adults.
  • SUPERIOR QUALITY AND DURABILITY 5 PLY REAL WOOD: Only the best materials are combined together, Basswood and Tung wood create the perfect combo for increased control and greater spin. Great for the family game room.
  • PERFORMANCE RATINGS (SCALE 0-100): - Speed: 91, Spin: 90, Control: 90. Includes JOOLA Adapter 32 Table Tennis Rubber on both sides. Great gift for someone who already owns an indoor or outdoor JOOLA ping pong table.

JP WinLook Ping Pong Net - 2 Pack; Retractable Table Tennis Nets & Post Set; Adjustable Any Table Anywhere; Portable Holder Cover Case; Indoor Outdoor Game Replacement Accessories; Bracket Clamps

JP WinLook Ping Pong Net - 2 Pack; Retractable Table Tennis Nets & Post Set; Adjustable Any Table Anywhere; Portable Holder Cover Case; Indoor Outdoor Game Replacement Accessories; Bracket Clamps
BESTSELLER NO. 9 in 2022
  • Spring Clip System – Easy attach for quick set up and take off in seconds. Simply clamp down the holder button to install, pull the net to any length across table, and instantly have a fun game.
  • Fits tables up to 2 inches thick; Plastic brackets can be clipped on any surface: play ping-pong on your office desk, home kitchen table or dining table; this universal attachment turns any tabletop into a 5-star game.
  • Designed to be used for recreational; lightweight mesh netting expandable to a 60-inch (5-ft), full-size ping pong table for practice, training and competition; weather-proof and water-proof to play inside or outside for kids, adults, and family.
  • Automatically retract to roll closed for compact storage in a small pouch kit; Nice combo cover bag as a protector for easy carrying and on-the-go travel; two beautiful colors (orange and blue) appeal to girls, boys, teens and juniors. Designed in USA!
  • 60-day money back guarantee and 100-day free replacement warranty lets you buy with confidence; men, women, parents and grandparents – go get this space-saving equipment / gear for your children, grandchildren and friends. A perfect gift for birthday party, graduation, Christmas, New Year’s Eve, and any other holiday. Order now and get this great deal 4 you!

JOOLA Infinity Overdrive - Professional Performance Ping Pong Paddle with Carbon Kevlar Technology - Black Rubber on Both Sides - Competition Table Tennis Racket for Advanced Training - Extreme Speed

JOOLA Infinity Overdrive - Professional Performance Ping Pong Paddle with Carbon Kevlar Technology - Black Rubber on Both Sides - Competition Table Tennis Racket for Advanced Training - Extreme Speed
BESTSELLER NO. 10 in 2022
  • JOOLA - AN OLYMPIC TABLE TENNIS BRAND TRUSTED FOR 60+ YEARS: Launched in the 1950s, JOOLA has been the proud sponsor of the biggest tournaments in the world, Including the Olympics, World Championships, and US Open. Equipment designed for all levels.
  • ITTF REGULATION SIZE: The JOOLA Infinity Overdrive ping pong racket comes with a smooth inverted surface and comfortable ergonomic flared grip handle for enhanced performance, speed, and spin. Table tennis equipment for kids and adults.
  • PLAY LIKE A CHAMPION: 2 layers of carbon kevlar reinforces the wood and reduces vibrations while enlarging the 'sweet spot' for stronger attacks. Includes all the elements of a professional ping pong racquet, including PVC side tape to protect the edges.
  • SUPERIOR QUALITY AND DURABILITY 5 PLY REAL WOOD: Only the best materials are combined together, Hinoki, Koto, Ayous, and two layers of Carbon Kevlar to create the perfect combo for increased speed and greater spin. Great for the family game room.
  • PERFORMANCE RATINGS (SCALE 0-100) - Speed: 100, Spin: 99, Control: 92. Includes JOOLA Micron 48 Table Tennis Rubber on both sides. Does not come with ping pong balls. Great gift for someone who already owns an indoor or outdoor JOOLA ping pong table.

Australian Open Tennis Facts & Trivia

This trivia quiz features Australian Open tennis trivia questions and their answers. Share these fun Australian Open facts with friends.

1. Who won the most Australian Open women's titles?
a) Serena Williams b) Martina Hingis c) Steffi Graf d) Martina Navratilova e) Margaret Court

2. Who won the most Australian Open men's titles (in the Open Era)?
a) Roy Emerson b) Rod Laver c) Pete Sampras d) Andre Agassi e) Roger Federer

3. The great Steffi Graf defeated which tennis legend to win the 1988 Australian Open, en route to winning the Golden Slam.
a) Martina Navratilova b) Chris Evert c) Monica Seles d) Sanchez Vicario e) Jana Novotná

4. What year did the Williams sisters meet in the Australian Open final?
a) 2003 b) 2004 c) 2005 d) 2020 e) 2020

5. What was the court surface of the Australian Open from 1988-2020?
a) Hard (Rebound Ace) b) Hard (Plexicushion Prestige) c) Grass d) Clay e) Carpet

6. The host site of the Australian Open is
a) Adelaide b) Brisbane c) Melbourne d) Sydney e) Perth

7. How many times did the Williams sisters win the doubles title at the Australian Open?
a) 2 b) 3 c) 4 d) 5 e) None

8. In 2020, Rafael Nadal won the longest match in Australian Open history against which tennis player?
a) Roger Federer b) Andy Murray c) Leyton Hewitt d) Novak Djokovic e) Fernando Verdasco

9. The Australian Open is also known as
a) The Australasian Open b) National Championship of Australia c) Grand slam of Asia/Pacific d) a and d e) None of the above

10. Who was the first pair of American siblings to win the Australian Open doubles?
a) The Bryan brothers b) The Williams sisters c) The Jensen brothers d) The Gullickson brothers e) None of the above

11. Which of these Australian women achieved WTA's number one ranking?
a) Evonne Goolagong Cawley b) Nancye Wynne Bolton c) Margaret Smith Court d) All of the above

12. True or False. Of the four tennis grand slams, the Australian Open offers the highest prize money (as of 2020).

Answer Key:
1)e 2)d 3)b 4)a 5)a 6)c 7)b 8)e 9)c 10)b 11)a 12)True

Classification:
Expert - more than 9 correct
Intermediate - 7 to 9 correct
Novice - less than 7 correct

Related Bestselling Lists That You Might Like