10 Best Value Table Tennis Table

Updated on: October 2022

Best Value Table Tennis Table in 2022


EastPoint Sports EPS 3000 Table Tennis Table, 18mm top

EastPoint Sports EPS 3000 Table Tennis Table, 18mm top
BESTSELLER NO. 1 in 2022

Indoor Table Tennis Conversion Top with Net Set by Rally & Roar – 4 Piece Set, 1/2” - Quick Set Up, Portable Tops, Space Saving Storage, Regulation Tournament Size – Family and Friend Game Room Fun

Indoor Table Tennis Conversion Top with Net Set by Rally & Roar – 4 Piece Set, 1/2” - Quick Set Up, Portable Tops, Space Saving Storage, Regulation Tournament Size – Family and Friend Game Room Fun
BESTSELLER NO. 2 in 2022
  • READY, SET, ROAR! The R&R Tennis Table Converter Top is a convenient way to play a pop-up game of ping pong virtually anywhere. With its unique 2 or 4 board design, you can convert an air hockey or pool table into a ping pong game in seconds.
  • EASY ASSEMBLY: Our indoor game equipment is user-friendly. Choose between the hinged, 4-panel model or 2-panel. Both options easily lay the across a table, attach the net posts to both sides, and you’re ready to face-off with friends and family.
  • DURABLE CONSTRUCTION: With professional-grade materials, the quality of these table tennis kits are unrivaled. The 2-piece set is 5/8” thick while the 4-piece offers 1/2” of smooth playfield - both guaranteeing optimal bounce with silk print striping.
  • SPACE-SAVING STORAGE: Optimize room in your basement or playroom by forgoing an entire table and just converting existing equipment into a pop-up ping pong match. The boards can be disassembled, folded, and stashed in a closet or under a bed.
  • OFFICIAL TOURNAMENT SIZE: No cutting corners here, this table is a full 9’ x 5’ size. Enjoy a fun evening of game play with up to four players in your own home, knowing that this competition grade indoor table set is built to last.

Professional Table Tennis Coaches Handbook

Professional Table Tennis Coaches Handbook
BESTSELLER NO. 3 in 2022

Butterfly Table Tennis Racket Care Kit - Includes: 1 Ping Pong Paddle Cleaner + 1 Table Tennis Rubber Cleaner Sponge - Great Value Table Tennis Racket Cleaner Kit – Cleans Ping Pong Paddle 125 Times

Butterfly Table Tennis Racket Care Kit - Includes: 1 Ping Pong Paddle Cleaner + 1 Table Tennis Rubber Cleaner Sponge - Great Value Table Tennis Racket Cleaner Kit – Cleans Ping Pong Paddle 125 Times
BESTSELLER NO. 4 in 2022
  • PING PONG PADDLE CLEANER KIT - Includes Butterfly Spin Refresh, Rubber Care Sponge and cleaning tips to clean your ping pong paddle rubber before and after play
  • TABLE TENNIS RACKET CLEANER - Specially formulated Butterfly Spin Refresh is a ping pong rubber cleaner that helps rejuvenate the rubber surface to its natural tacky state. It also prolongs the life of the rubber
  • PING PONG RACKET CLEANER SPONGE - Cleaning sponge offers a soft absorbent side that acts as a squeegee and a dense side that helps remove more debris
  • PING PONG CLEANER: Removes oil and dirt from the rubber surface of your table tennis racket giving your paddle more spin
  • EASY TO USE: Just apply 1 pump of the table tennis rubber cleaner and wipe clean with the table tennis paddle cleaner sponge before and after play to prolong the racket life
  • GREAT VALUE: This ping pong paddle cleaner kit has excellent value by cleaning both sides of your ping pong paddle 125 times with each table tennis cleaner kit
  • GREAT GIFT: The Butterfly Racket Care Kit is the perfect holiday gift for any level table tennis player

Click N' Play Ping Pong Balls 3-Star Premium Advanced Training Tournament Grade Table Tennis Balls Orange (Pack of 50)

Click N' Play Ping Pong Balls 3-Star Premium Advanced Training Tournament Grade Table Tennis Balls Orange (Pack of 50)
BESTSELLER NO. 5 in 2022
  • Value pack of 50 3 Star Orange premium quality table tennis balls.
  • Offers great bounce, spin and control.
  • Great for advanced training and Tournament play.
  • Ideal for schools, sports rooms, home etc.
  • Balls measure 40 mm and weighs 2. 60-2. 80 g as per ITTF regulations.

AB-5000 5 Star Professional Ping Pong Paddle for Indoor and Outdoor Table Tennis with Carry Case

AB-5000 5 Star Professional Ping Pong Paddle for Indoor and Outdoor Table Tennis with Carry Case
BESTSELLER NO. 6 in 2022
  • Our performance level ping pong paddle with an ergonomic slope handle is suitable for beginner, intermediate, and advanced players for play on portable, indoor, and outdoor tables
  • The paddle's material is made with three middle layers of Ayous plywood and two outside layers of Koto wood; this combines to make an even more responsive table tennis racket (over the 3 Star Slopehandle) with exceptional control
  • This paddle's smooth handle features 2mm of quality sponge and 1.6 mm of high-end inverted rubber allowing for tremendous control
  • Our 5 Star Paddle is easily identifiable with two white lines on the handle in addition to our distinctive logo
  • ~197gsm(+/- 10gsm); For use at home, game rooms, contests, and matches; Includes ping pong paddle with carry case for storage

STIGA Performance 4-Player Table Tennis Racket Set with Inverted Rubber for Increased Ball Control and Added Spin

STIGA Performance 4-Player Table Tennis Racket Set with Inverted Rubber for Increased Ball Control and Added Spin
BESTSELLER NO. 7 in 2022
  • INCLUDES EVERYTHING YOU NEED FOR A FULL DOUBLES MATCH – The Stiga Performance 4-player set includes four performance rackets and six 3-star balls (three white and three orange)
  • USA TABLE TENNIS (USATT) APPROVED - All products included in the set are approved by USA Table Tennis (USATT) and is the perfect accessory starter kit for your STIGA table tennis table.
  • RACKET COVERED WITH INVERTED RUBBER - Stiga's Performance Racket is covered in a unique inverted rubber for increased ball control and added spin.
  • 3-STAR BALLS ARE READY FOR TOURNAMENT PLAY - STIGA's 3-Star balls meet ITTF regulations and are approved for tournament play.
  • SATISFACTION GUARANTEED – Since 1927, Escalade Sports has taken pride in manufacturing quality products. With a fully-staffed customer service team, we are committed to providing courteous care and a 100% guarantee you will be satisfied with your purchase

STIGA Table Tennis Racket Cover

STIGA Table Tennis Racket Cover
BESTSELLER NO. 8 in 2022
  • DURABLE - This strong vinyl cover protects rackets and increases the tack-life of rubber
  • CONVENIENT DEISGN - Oversized design provides easy open/close
  • SPACIOUS - No need to under-pack, this case can hold one to two rackets
  • TOURNAMENT PLAY - USA Table Tennis (USATT) approved for tournament play
  • SATISFACTION - With a fully-staffed customer service team, Stigma is committed to providing courteous care and a you will be satisfied with your purchase.

Franklin Sports Table Tennis Table – Optima Indoor Table Tennis Table - Pro Quality Folding Indoor Table - Easy Assembly and Storage - Official Size

Franklin Sports Table Tennis Table – Optima Indoor Table Tennis Table - Pro Quality Folding Indoor Table - Easy Assembly and Storage - Official Size
BESTSELLER NO. 9 in 2022
  • EASY ASSEMBLE: Designed for quick and easy assembly, so you can spend less time setting up and more time playing with family and friends
  • PRO DESIGN: The Optima table's advanced playing surface is constructed to provide consistent bounces and spin to bring an authentic, professional feel to every game
  • EASY TRANSPORT AND STORAGE: When you're done playing, simply fold the table in half and unlock the built-in rubber wheels to quickly transport and store your table with ease!
  • PRO CLAMP NET: This table comes with a clamp-on net that installs in seconds so you have all the components that you need to play right out of the box
  • PREMIUM QUALITY: This official size 9' x 5' table is built using durable, premium components that are designed to provide professional quality performance for years to come

PRO SPIN Elite Series Carbon Ping Pong Paddle | Performance-Level Table Tennis Racket with Carbon Fiber Technology, Bonus Premium Rubber Protector | Professional Table Tennis Paddle

PRO SPIN Elite Series Carbon Ping Pong Paddle | Performance-Level Table Tennis Racket with Carbon Fiber Technology, Bonus Premium Rubber Protector | Professional Table Tennis Paddle
BESTSELLER NO. 10 in 2022
  • PROFESSIONAL QUALITY PING PONG PADDLE: 7-Ply light-weight blade (5 ply high-end wood + 2 ply carbon fiber), 2.0mm sponge, upgraded natural table tennis rubber for superior speed and performance. Own the ping pong table!
  • IMPROVE YOUR GAME WITH THE POWER OF CARBON: 2 layers of carbon fiber for enhanced power & spin giving you an amazing edge to dominate your competition.
  • PERFORMANCE RATINGS: Speed: 90 Spin: 80 Control: 80 – this carbon paddle combines precision, uniformity of bounce, power, and larger sweet spot. Opponents beware!
  • PREMIUM HANDLE + BONUS RUBBER PROTECTOR: Custom designed, triple-sanded handle & bonus ping pong paddle rubber protector included. Plus drawer-style storage case to keep your racket game-ready.
  • YOU WON'T BE DISAPPOINTED: This racket meets ITTF and USATT quality standards and has a risk-free 60-Day Money-Back Guarantee and 1 Year hassle-free Warranty when purchased from PRO-SPIN SPORTS. Rigorously tested for quality.

Australian Open Tennis Facts & Trivia

This trivia quiz features Australian Open tennis trivia questions and their answers. Share these fun Australian Open facts with friends.

1. Who won the most Australian Open women's titles?
a) Serena Williams b) Martina Hingis c) Steffi Graf d) Martina Navratilova e) Margaret Court

2. Who won the most Australian Open men's titles (in the Open Era)?
a) Roy Emerson b) Rod Laver c) Pete Sampras d) Andre Agassi e) Roger Federer

3. The great Steffi Graf defeated which tennis legend to win the 1988 Australian Open, en route to winning the Golden Slam.
a) Martina Navratilova b) Chris Evert c) Monica Seles d) Sanchez Vicario e) Jana Novotná

4. What year did the Williams sisters meet in the Australian Open final?
a) 2003 b) 2004 c) 2005 d) 2020 e) 2020

5. What was the court surface of the Australian Open from 1988-2020?
a) Hard (Rebound Ace) b) Hard (Plexicushion Prestige) c) Grass d) Clay e) Carpet

6. The host site of the Australian Open is
a) Adelaide b) Brisbane c) Melbourne d) Sydney e) Perth

7. How many times did the Williams sisters win the doubles title at the Australian Open?
a) 2 b) 3 c) 4 d) 5 e) None

8. In 2020, Rafael Nadal won the longest match in Australian Open history against which tennis player?
a) Roger Federer b) Andy Murray c) Leyton Hewitt d) Novak Djokovic e) Fernando Verdasco

9. The Australian Open is also known as
a) The Australasian Open b) National Championship of Australia c) Grand slam of Asia/Pacific d) a and d e) None of the above

10. Who was the first pair of American siblings to win the Australian Open doubles?
a) The Bryan brothers b) The Williams sisters c) The Jensen brothers d) The Gullickson brothers e) None of the above

11. Which of these Australian women achieved WTA's number one ranking?
a) Evonne Goolagong Cawley b) Nancye Wynne Bolton c) Margaret Smith Court d) All of the above

12. True or False. Of the four tennis grand slams, the Australian Open offers the highest prize money (as of 2020).

Answer Key:
1)e 2)d 3)b 4)a 5)a 6)c 7)b 8)e 9)c 10)b 11)a 12)True

Classification:
Expert - more than 9 correct
Intermediate - 7 to 9 correct
Novice - less than 7 correct

Related Bestselling Lists That You Might Like